Anmälan

Rätt plats att synas

Näringslivsdagen är ett unikt tillfälle att synas för dig som vill nå ut lokalt med ditt företag. I år som förra året hålls dagen igen på en lördag för att locka såväl allmänheten som regionens företag, skolelever, studenter, nyföretagare och våra många småföretagare. Du väljer själv vilken nivå du önskar på ditt deltagande, antingen en monter i valfri storlek eller ett ståbord med skylt i mingeldelen (B2B-delen).

Kom i håg att ni utställare har möjlighet att själva styra över er utställningsyta då monterstorlek går att önska efter behov. Ni kan också välja att marknadsföra er med ett ståbord i vår mingeldel (B2B-del).

Det går bra att kontakta oss för frågor på kristin@naringslivsdagen.nu Det går sjävklart även bra att ringa in bokningen på telefon 076-008 50 29.

Fakturering av mässdeltagande sker efter mottagen anmälan. Samtliga priser är exklusive moms. Det utgår en expeditionsavgift på 55 kr i samtliga beställningar. Välkommen in med er bokning!

Välj monter

Ladda ner monterkartan:

Monterbeställningsblankett

PÅ KVÄLLEN: MINO-GALAN

Priset Årets Företagare delas ut på MINO-galan, som arrangeras samma kväll. Besök www.mino.nu för mer information. Du kommer väl? Delta i Facebook-eventet här.

I bildspelet  ser du en skiss på hur Näringslivsdagen på ett ungefär kommer att vara uppbyggd. Ni kan välja mellan att ha en traditionell monter där ni själv kan bestämma storlek i mässdelen, eller ett ståbord med överdrag samt namnskylt i mingeldelen (B2B-delen). Ståborden lämpar sig till exempel för dig som driver ett tjänsteföretag inom B2B.

Var noga med att se så att din beställning gått i genom när du tryckt på boka.  Osäker? Mejla kristin@naringslivsdagen.nu

BOKA MONTER

Fyll i din bokning av monter och/eller B2B-plats nedan. Vänligen fyll i samtliga uppgifter. Priserna för monter är 995:- /kvm (minst 2 kvm)
Boka senast den 14 oktober. 


Du väljer själv storlek på monter (minimumstorleken är 2x1 m) och om du vill ha en traditionell monter med eller utan tillval eller om du vill ha ett ståbord.

Väljer du att boka både en monter och ett ståbord i B2B-delen får du ett rabatterat pris ståbordet.